Officiële documenten
Wij maken pasfoto's voor alle officiële documenten in Nederland zoals paspoortfoto's, rijbewijsfoto's (RDW erkend) en ID-kaartfoto's. Ook maken visumfoto's en foto's voor andere buitenlandse documenten. We kunnen foto's voor bijna ieder land maken. Geef bij het maken van de pasfoto aan voor welk document je de pasfoto nodig hebt en wij zorgen ervoor dat de foto aan de eisen voldoet!
100% garantie
Je foto wordt gemaakt door een gecertificeerde fotograaf. We gebruiken officiële software waarmee we extra nauwkeurig kunnen zien of de foto aan de eisen voldoet. Vervolgens drukken we de foto op fotopapier. Onze pasfoto's worden 99,9% direct goedgekeurd. Wanneer de ontvangende instantie de foto toch afkeurt, krijgt u gratis nieuwe pasfoto's.
Op afspraak is beter maar je mag ook zo binnenlopen.
Bij ons kun je gewoon binnenlopen voor een pasfoto. Je kunt ook een online afspraak maken (is er een afspraak dan gaat deze voor) Wij maken de foto en laten deze op het scherm van de camera aan je zien. Je mag zelf kiezen welke foto we uitprinten (de foto moet wel aan de eisen voldoen). En ben je nog niet tevreden? Dan maken we de foto opnieuw. Als het rustig is, sta je binnen enkele minuten weer buiten mét een setje mooie pasfoto's.

Eisen aan de pasfoto voor paspoort of ID-kaart
De pasfoto moet altijd goed lijken op het gezicht van de aanvrager en mag niet ouder zijn dan 6 maanden.

zie eisen Rijksoverheid klik hier


Stacks Image 91413
Pasfoto's laten maken in Tilburg?
Studio Poses !De afgelopen 8 jaar hebben wij meer dan 80.000 pasfoto's gemaakt. Met maar slechts 1% afkeur kun je ons de beste pasfotograaf van Tilburg noemen.


- onze ruime pasfoto hoek
- toegankelijk voor rolstoelgebruikers


- pasfoto's
- RDW Erkend rijbewijs foto's
- visumfoto's

StudioPoses zit tegenover Happy ItalyJe hebt bij ons de keuze uit twee setjes.
VOOR DEZELFDE PRIJS

6 officiële pasfoto's

Stacks Image 91419

3 officiële + 3 leuke pasfoto's

Stacks Image 91422

(meest gekozen)

Stacks Image 91369
© StudioPoses.nl | KVK 60210699 | BTW NL853810655B01 | StudioPoses is een onderdeel van Poses Fotografie